Konvektomaty

Konvektomat je prístroj, ktorý pomáha s úpravou a prípravou jedla. Svoje miesto si nájde najmä v reštauráciách ale aj iných gastro podnikoch, ide o konvekčnú rúru, parnú rúru alebo o ich kombináciu. Konvektomaty sú ergonomicky tvarované a ich telo aj varná komora sú vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Rúry s konvektomatom majú prevádzkovú teplotu od 30 až do 285 °C a sú teda vhodné na množstvo pokrmov. Rúry s parnou funkciou majú nižšiu spotrebu energie vďaka dobrej a kvalitnej izolácii, vďaka ktorej sa z nich nevytráca drahocenné teplo. Sú vybavené extra veľkým pozorovacím oknom, vy ju tak nemusíte otvárať, aby ste skontrolovali stav prípravy vášho jedla.

Najpredávanejšie produkty

Zobraziť viac

Zobrazených 1–35 z 42 výsledkov