Šokom mrazené torty

Mrazenie šokom je veľmi efektívna a šetrná forma predĺženia trvanlivosti výrobkov. Vďaka extrémne nízkym teplotám je čerstvo vyrobený produkt zmrazený v krátkom čase, čo zaručuje zachovanie jeho vzhľadu, konzistencie, farby, chuti, obsahu vitamínov a minerálov. Po rozmrazení sa výrobok nedá rozlíšiť od čerstvo vyrobeného. Do tort, ktoré sa idú šokom zmraziť sa nepridávajú žiadne konzervačné […]

Zobraziť viac

Filtrovaná káva

Ľudovo ju označujeme pojmom “prekvapkávaná káva”, v odborných kruhoch sa môžeme stretnúť s pomenovaním “filtrovaná káva”. Nech už používate prvý alebo druhý pojem, vždy sa jedná o kávu pripravenú buď manuálne,pomocou kávovaru alebo elektrického kávového prekvapkávača. Je len na vás, akému spôsobu prípravy filtrovanej kávy dáte prednosť. Hovorí sa “koľko ľudí, toľko chutí” a platí […]

Zobraziť viac

Obchod s kávou

Nezdá sa to, ale aj káva je atraktívny biznis. Výhodnejšie ako s kávou sa obchoduje už len s ropou, káva patrí medzi najobchodovanejšie potravinárske suroviny. Vedeli ste, že ročne sa na svete vypije takmer 500 miliárd šálok kávy?Aby toho nebolo málo, tak sa ročne vyprodukuje 160 miliónov vriec, pričom hmotnosť jedného vreca predstavuje cca 60 […]

Zobraziť viac
Používame súbory cookies pre zlepšenie vášho zážitku. Prehliadaním tejto webovej stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.

Žiadne produkty v košíku.