Konvektomaty

Konvektomat je prístroj, ktorý pomáha s úpravou a prípravou jedla. Svoje miesto si nájde najmä v reštauráciách ale aj iných gastro podnikoch, ide o konvekčnú rúru, parnú rúru alebo o ich kombináciu. Konvektomaty sú ergonomicky tvarované a ich telo aj varná komora sú vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Rúry s konvektomatom majú prevádzkovú teplotu od 30 až do 285 °C a sú teda vhodné na množstvo pokrmov. Rúry s parnou funkciou majú nižšiu spotrebu energie vďaka dobrej a kvalitnej izolácii, vďaka ktorej sa z nich nevytráca drahocenné teplo. Sú vybavené extra veľkým pozorovacím oknom, vy ju tak nemusíte otvárať, aby ste skontrolovali stav prípravy vášho jedla.

Najpredávanejšie produkty

Zobraziť viac
Neboli nájdené žiadne produkty zodpovedajúce vášmu výberu.