Mrazenie šokom je veľmi efektívna a šetrná forma predĺženia trvanlivosti výrobkov. Vďaka extrémne nízkym teplotám je čerstvo vyrobený produkt zmrazený v krátkom čase, čo zaručuje zachovanie jeho vzhľadu, konzistencie, farby, chuti, obsahu vitamínov a minerálov.

Po rozmrazení sa výrobok nedá rozlíšiť od čerstvo vyrobeného.

Do tort, ktoré sa idú šokom zmraziť sa nepridávajú žiadne konzervačné latky. Surovina je ešte kvalitnejšia ako pri chladených tortách, aby aj po rozmrazení bola zachovaná chuť, vzhľad a tvar.

Teplota v šokeri sa počas procesu mrazenia spusti na -40 stupňov. Keď teplota v šokeri dosiahne -40 stupňov, znamená to, že v jadre produktu je -18 stupňov. Šokovací proces trvá 240’ minút.

Výrobok je v mrazenom stave dlho zdravotne nezávadný, nakoľko vo výrobku nedôjde k rozmnožovaniu baktérií.

Šokery a šokové schladzovače nájdete v našej ponuke TU.

Používame súbory cookies pre zlepšenie vášho zážitku. Prehliadaním tejto webovej stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.

Žiadne produkty v košíku.