Doprava nad 450€ ZADARMO + Garancia najnižšej ceny na trhu .

Pec na drevo

  • Dvojvrstvová štruktúra pre dokonalé pečenie
  • Maximálna teplota 500℃
  • Odolná pec na pizzu s kolieskami

Objavte neprekonateľnú chuť s našou pecou na drevo! Dosahuje až 500°C, čo zaručuje dokonalé pečenie pizze, mäsa a zeleniny. Elegantný dizajn a mobilita na kolieskach ju robia ideálnym doplnkom vašej záhrady.

208.33 (256.25 s DPH)

Na sklade
Pridať medzi obľúbené
Množstevná zľava
Cena za kus
<2 ks
169.38
2 - 5 ks
165.99
6 - 10 ks
164.30
11 ks +
160.91
× Pec na drevo
  • Záruka na tovar 12 až 24 mesiacov
    Firma - 12 mesiacov
    Fyzická osoba - 24 mesiacov
  • Doprava zadarmo od 450€
  • Až 14 dní na vrátenie tovaru

Prémiová Záhradná Pec na Drevo: Autentické Pečenie s Maximálnou Teplotou 500°C

Pec na drevo predstavuje inovatívne riešenie pre vašu záhradnú kuchyňu. Tento záhradný gril v podobe špecializovanej pece s dvojvrstvovou oceľovou konštrukciou dosahuje teplotu až 500°C, čo umožňuje autentické pečenie priamo na vašej terase či záhrade. Vďaka robustnej konštrukcii, mobilite na kolieskach a ergonomickej rukoväti je ideálnym doplnkom pre každého milovníka kvalitného jedla a grilovania vonku.

Úvod do pece na drevo – viac než len tradičný záhradný gril

Prečo je pec na drevo ideálna vo vašej záhradnej kuchyni?

  • Jedinečná dymová aróma – drevo a drevené uhlie dodávajú jedlám nenapodobiteľnú chuť, ktorú iné typy grilov nedokážu vytvoriť
  • Univerzálne použitie – od dokonalej chrumkavej pizze až po grilované mäso, ryby a zeleninu
  • Ekologická alternatíva k tradičným plynovým záhradným grilom
  • Estetický prvok – elegantný dizajn s čiernym smaltom sa stane ozdobou vašej terasy

Dizajn, konštrukcia a materiály

Dvojvrstvová štruktúra a čierny smalt pre dokonalý prenos tepla

  • Praktická dvojvrstvová konštrukcia zabezpečuje lepšiu izoláciu a efektívnejšie rozloženie tepla, čo prispieva k rovnomernému prepečeniu jedál
  • Čierny smaltovaný povrch nielen esteticky dopĺňa záhradu, ale aj efektívne absorbuje a distribuuje teplo
  • Oddelené úložné zóny na popol a palivo pre jednoduchšiu údržbu a lepšiu kontrolu procesu pečenia

Robustné materiály – oceľ a nerez pre dlhú životnosť

  • Kombinovaná konštrukcia z ocele a nehrdzavejúcej ocele odolná voči poveternostným podmienkam
  • Odolnosť voči vysokým teplotám až do 500°C bez rizika deformácie materiálu
  • Konštrukcia zameraná na dlhodobú životnosť aj pri pravidelnom používaní v exteriéri

Kolieska a ergonomická rukoväť pre jednoduchý presun na terasu či záhradu

  • Praktické kolieska umožňujúce jednoduché premiestnenie po záhrade bez námahy
  • Ergonomická rukoväť pre pohodlnú manipuláciu aj s rozohriaty grilom
  • Kompaktné rozmery 458 x 464 x 1418 mm umožňujú umiestnenie aj na menších terasách

Technické špecifikácie a výkon

Maximálna teplota 500℃ – záruka perfektného pečenia pizze

  • Zabudovaný teplomer s rozsahom až do 500°C/930°F pre presnú kontrolu teploty
  • Rýchle dosiahnutie ideálnej teploty – pri správnom použití paliva približne 20-30 minút
  • Stabilná vnútorná teplota pre konzistentné výsledky pečenia

Optimálna veľkosť pece a rozmery vhodné pre záhradné grily

  • Ideálna na pizzu s priemerom do 30 cm – štandardná veľkosť domácej pizze
  • Celkové rozmery 458 x 464 x 1418 mm – kompaktné, no s dostatočným vnútorným priestorom
  • Hmotnosť 18,2 kg – dostatočne stabilná, no stále mobilná

Typ paliva: Drevo a drevené uhlie pre autentickú chuť

  • Flexibilita pri výbere paliva – možnosť použitia dreva, dreveného uhlia alebo ich kombinácie
  • Najlepšie výsledky s tvrdým drevom (buk, dub) v kombinácii s dreveným uhlím
  • Ekonomická prevádzka s dostupným palivom

Výhody a benefity pecí na drevo

Ekologické varenie a energetická úspora

  • Využitie obnoviteľného zdroja energie – drevo namiesto fosílnych palív
  • Nižšia uhlíková stopa v porovnaní s plynovými záhradnými grilmi
  • Efektívna akumulácia tepla vďaka dvojvrstvovej konštrukcii znižuje spotrebu paliva

Všestrannosť využitia – od pečenia pizze po grilovanie vonku

  • Perfektná na pečenie pizze s chrumkavým okrajom a šťavnatým stredom
  • Ideálna na grilovanie mäsa, zeleniny a rýb s jedinečnou dymovou arómou
  • Možnosť pečenia chleba a iného pečiva s charakteristickou chuťou a textúrou

Estetický dizajn, ktorý doplní váš záhradný nerezový gril

  • Elegantný čierny smaltovaný povrch ladí s moderným záhradným nábytkom
  • Štýlový doplnok do každej záhradnej kuchyne
  • Dizajnový prvok, ktorý upúta pozornosť vašich hostí

Možnosti využitia a scenáre použitia

Pec na drevo ako alternatíva k tradičnému grilu na záhradu a terasu

  • Rozšírenie kulinárskych možností oproti klasickému záhradnému grilu
  • Celoročné využitie – od jarných grilovačiek po jesenné pečenie
  • Možnosť prípravy jedál, ktoré vyžadujú vyššie teploty než bežné záhradné grily

Využitie počas rodinných stretnutí, záhradných párty a vonkajších grilovačiek

  • Interaktívny spôsob prípravy jedla priamo pred očami vašich hostí
  • Spoločenský prvok – pečenie pizze sa stáva zábavnou aktivitou pre všetkých
  • Možnosť prípravy rôznych jedál postupne podľa preferencií hostí

Kombinácia s vonkajšími krbmi a ďalšími záhradnými grilmi pre komplexnú záhradnú kuchyňu

  • Vytvorenie kompletnej vonkajšej kuchyne s rôznymi spôsobmi prípravy jedla
  • Doplnok k existujúcim záhradným grilom pre rozšírenie kulinárskych možností
  • Ideálne riešenie pre milovníkov autentického pečenia v exteriéri

Obsah balenia a príslušenstvo

Zoznam komponentov – od samotnej pece po príslušenstvo pre jednoduchú inštaláciu

  • Dvojvrstvová pec na drevo s čiernym smaltovaným povrchom
  • Zabudovaný teplomer s rozsahom do 500°C
  • Kolieska a ergonomická rukoväť pre jednoduchú manipuláciu
  • Rošt na pečenie optimalizovaný pre 30 cm pizzu
  • Základné nástroje na manipuláciu s ohňom

Návody na montáž a údržbu pre optimalizáciu životnosti produktu

  • Podrobný návod na montáž s ilustráciami pre rýchle zostavenie
  • Príručka na údržbu s postupmi pre čistenie a starostlivosť
  • Tipy a triky pre optimálne využitie pece na drevo v rôznych podmienkach

Údržba, čistenie a bezpečnostné tipy

Odstránenie popola a zvyškov dreveného uhlia – udržiavanie čistoty pece

  • Jednoduché vyprázdňovanie popolníka po vychladnutí pece
  • Pravidelné čistenie vnútorného priestoru od zvyškov jedla pre zachovanie optimálneho výkonu
  • Odporúčané „vypálenie“ pred prvým použitím – rozohriatie na 150°C na 30 minút bez jedla

Bezpečnostné opatrenia pri používaní pece na drevo a grilovaní vonku

  • Umiestnenie na nehorľavom povrchu v bezpečnej vzdialenosti od horľavých materiálov
  • Používanie ochranných rukavíc pri manipulácii s horúcimi časťami
  • Nikdy nenechávajte horiacu pec bez dozoru, najmä v prítomnosti detí

Často kladené otázky (FAQ) o peci na drevo

Aká je optimálna veľkosť pizze pre túto pec?

Pec je ideálna pre pizzu s priemerom do 30 cm, čo je štandardná veľkosť domácej pizze. Väčšie kusy by sa mohli dotýkať stien pece, čo by viedlo k nerovnomernému prepečeniu.

Aké postupy údržby zaručia dlhú životnosť pri varení vonku?

Pre maximálnu životnosť odporúčame pravidelne čistiť popolník, udržiavať pec v suchu, keď sa nepoužíva, alebo ju zakryť ochranným obalom. Po vychladnutí vyčistite aj vnútorný priestor pece od zvyškov jedla.

Ktoré palivo zabezpečí dosiahnutie maximálnej teploty 500℃?

Najvyššiu teplotu dosiahnete kombináciou kvalitného tvrdého dreva (buk, dub) a dreveného uhlia. Drevo dodá arómu a uhlie zabezpečí stabilnú vysokú teplotu.

Ako dlho trvá rozohriatie pece na optimálnu teplotu?

Pri správnom použití paliva trvá rozohriatie pece na teplotu vhodnú na pečenie pizze (350-450°C) približne 20-30 minút.

Je možné pec používať aj v zime?

Áno, pec je možné používať celoročne. V chladnejších mesiacoch môže byť čas potrebný na dosiahnutie optimálnej teploty dlhší a spotreba paliva vyššia.

Aký je rozdiel medzi pečením v tejto peci a v klasickom záhradnom grile?

Pec na drevo dosahuje vyššie teploty a poskytuje uzavretý priestor s rovnomerným teplom zhora aj zdola, čo je ideálne pre pizzu a pečivo. Klasický záhradný gril má otvorený priestor a teplo prichádza prevažne zdola.

Potrebuje pec nejaké špeciálne ošetrenie pred prvým použitím?

Pred prvým použitím odporúčame pec „vypáliť“ – rozohriať ju na nižšiu teplotu (približne 150°C) na 30 minút bez jedla, aby sa odstránili prípadné výrobné zvyšky a konzervačné látky.

Odporúčané doplnkové produkty a príslušenstvo

Kompatibilné príslušenstvo pre rozšírenie funkčnosti vášho grilu na záhradu

  • Profesionálna lopatka na pizzu pre jednoduché vkladanie a vyberanie
  • Kefa na čistenie pece s dlhou rukoväťou pre bezpečné čistenie
  • Ochranný obal proti poveternostným vplyvom pre predĺženie životnosti
  • Teplotne odolné rukavice pre bezpečnú manipuláciu

Doplnenie o ďalšie záhradné grily a príslušenstvo pre komplexné varenie vonku

  • Záhradný nerezový gril pre klasické grilovanie na nižších teplotách
  • Skladacie záhradné grily pre mobilné riešenie na cestách
  • Grilovacia platňa ako univerzálny doplnok k peci
  • Záhradný liatinový gril pre tradičné grilovanie s možnosťou údenia

Ďalšie informácie

Hmotnosť 19 kg
Kategórie produktu: , , ,