Pre pohodlné krájanie
- Vyrobené v Nemecku
- Ľadom tvrdené ostrie FRIODUR® – špeciálny proces tvrdenia od spoločnosti ZWILLING
- Výnimočné rezné vlastnosti, odolnosť proti korózii a pružnosť
- Rukoväť je ergonomická a vyrobená z plastu: Pre pohodlné krájanie nožom
- Plynulý prechod medzi rukoväťou a čepeľou
- Vysoká kvalita
Prevedenie
- Dĺžka čepele: 200 mm
- Profesionáli aj ambiciózni amatérski kuchári po celom svete spoliehajú na kvalitu a tradíciu nitovaného radu nožov Professionel S
- Ideálne na tranžírovanie a čisté krájanie surového, pečeného i vareného mäsa
Smernica
- Vyrobené samozrejme v súlade s hygienickými a bezpečnostnými predpismi.
- Výrobok nesie označenie CE.
- Materiál zodpovedá európskym potravinárskym normám
Rozmery
| Dĺžka produktu | 325 mm | 
|---|---|
| Šírka produktu | 17 mm | 
| Výška produktu | 31 mm | 
| Dĺžka čepele | 200 mm | 
| Dĺžka rukoväte | 125 mm | 
| Hrúbka čepele | 2 mm | 
Detaily
| Materiál | Nerezová oceľ | 
|---|---|
| Tvrdosť čepele | 55-58 HRC | 
| Typ výroby | Kované | 
| Typ brusu | Hladké ostrie | 
| Druh rukoväte | [exposed_tang] | 
| Materiál rukoväte | Plast | 
Dodávka
| Spôsob dopravy | Balík | 
|---|---|
| Hmotnosť | 0,24 kg | 
Ďalšie informácie
| Hmotnosť | 0.24 kg | 
|---|
Katalógové číslo: 1210014641
 
					 
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                            










