Popis
- Temperovací stroj na čokoládu a odkladací priestor s polevou pre zariadenie na temperovanie čokolády
- Profesionálne zariadenie
- Vyrobené v Taliansku
- Vynikajúce pre profesionálne použitie
- ideálne pre cukrárne
- Jednoduché čistenie
- Temperovací stroj
- Temperovacie zariadenie zaručuje, že čokoláda zostane v tekutom stave ako dokonalé kryštálové spojenie
- Technológia dotykovej obrazovky
- Dopravníková skrutka z nehrdzavejúcej ocele
- Ideálne pre zmrzlinárne a cukrárne
- Elektronický nožný spínač na dávkovanie presného množstva čokolády do formičiek
- Úsporné programy pre všetky druhy čokolády
- Pohotovostný režim
- Kapacita na čokoládu: 12 kg
- Hľuzovková stuha do zariadenia na temperovanie čokolády
- Hľuzovková stuha
- Vibračná trepacia mriežka
- Valčekom potiahnite spodnú časť hľuzoviek
- Otočný tanier na dokončovanie hľuzoviek
Kvalita
- Vysoko kvalitná nehrdzavejúca oceľ
Rozmery
- Vonkajšie rozmery: š x h x v: 1050 x 800 x 1540 mm
- Priemer otočného taniera: 800 mm
Usmernenia
- Samozrejme vyrobené v súlade s hygienickými a bezpečnostnými pokynmi.
- Výrobok má označenie CE v súlade so smernicami
- Materiál vyhovuje európskym potravinovým normám
Rozmery
| šírka | 1050 mm |
|---|---|
| hĺbka | 800 mm |
| Výška | 1540 mm |
| Gramofón | priemer 800 mm |
Hodnoty pripojenia
| Temperovací stroj | |
| Výkon | 2,5 kW |
|---|---|
| Napätie | 220 voltov |
| frekvencia | 50 Hz |
| chladiaca kvapalina | R 452 A |
| Hľuzovková stuha | |
| Výkon | 0,24 kW |
| Napätie | 220 voltov |
| frekvencia | 50 Hz |
Doručenie
| Spôsob dopravy | Prepravná spoločnosť |
|---|---|
| Dodacia podmienka | Namontované |
| Hmotnosť | 185 kg |
Ďalšie informácie
| Hmotnosť | 185 kg |
|---|
Katalógové číslo: STGIC12#TBSTGIC123