Tradičný japonský nôž Santoku má mnoho využití pri príprave morských plodov , mäsa i zeleniny a pomaly sa stáva neodmysliteľnou súčasťou aj českých kuchýň všetkých milovníkov varenia a kvalitných kuchárskych pomocníkov.
Rukoväť noža Santoku je zhotovená zo slivkového dreva . Tento nôž je štandardne balený v darčekovom sete .
Kovaná, limitovaná jubilejná séria: Jadro tejto výnimočnej série sa skladá z veľmi tenkých vrstiev vysokolegovanej „Double X VG 12” uhlíkovej ocele s extrémnou tvrdosťou od 61˚ HRC. Výsledkom je obzvlášť účinný rez a podstatné predĺženie životnosti ostria . Vrstvené jadro z nerezovej ocele je šetrné k potravinám. Všetky nože zo série 1778 sú brúsené a obťahované ručne a taktiež rukoväť aj čepeľ je vypracovaná špecialistami firmy Dick.