Na ryby, mäso a zeleninu
- Vyrobené v Japonsku
- Čepeľ CRYODUR®, kalená špeciálne vyvinutým procesom (vrátane kalenia v ľade pri -196 °C), ktorý zaisťuje extrémne vysokú tvrdosť
- Jadro z extrémne tvrdej práškovej ocele MicroCarbide MC63 je obklopené ďalšími dvoma vrstvami ocele, ktoré sú podrobené úprave úderom kladiva, v japončine známej ako Tsuchime
- Obojstranne brúsená čepeľ s mimoriadnym ostrením Honbazuke. Každá čepeľ je ručne brúsená do ultra ostrého uhla od 9,5 ° do 12 °
- Rozmerovo stabilná rukoväť z dreva Pakka – v špeciálne vyvinutom tvare – pre dokonalé vyváženie, vysoký komfort a neunavujúce krájanie pri všetkých technikách krájania; elegantný vzhľad so vzhľadom tmavého dreva a štýlovou koncovkou
- Nôž bol vyrobený v japonskom centre výroby mečov a nožov Seki. Spája v sebe japonskú krásu a ostrosť
Prevedenie
- Dĺžka čepele: 180 mm
- MIYABI 6000 MCT: Estetika a funkčnosť idú v dizajne noža ruka v ruke. V tomto rade to znamená: elegancia sa snúbi s extrémne tvrdou práškovou oceľou
- Santoku je japonský názov a znamená „tri cnosti“. Názov odkazuje na tri druhy potravín, pre ktoré je Santoku obzvlášť vhodný: Santoku je vhodný pre ryby, mäso a zeleninu.
Smernica
- Vyrobené samozrejme v súlade s hygienickými a bezpečnostnými predpismi.
- Výrobok nesie označenie CE.
- Materiál zodpovedá európskym potravinárskym normám
Rozmery
| Dĺžka produktu | 320 mm |
|---|---|
| Šírka produktu | 25 mm |
| Výška produktu | 49 mm |
| Dĺžka čepele | 180 mm |
| Hrúbka čepele | 2 mm |
| Dĺžka rukoväte | 140 mm |
Detaily
| Materiál | Damasková oceľ MC63 |
|---|---|
| Tvrdosť čepele | 62 – 64 HRC |
| Typ výroby | Zvárané |
| Typ brusu | Hladké ostrie |
| Druh rukoväte | [concealed_tang] |
| Materiál rukoväte | Drevo Pakka |
Dodávka
| Spôsob dopravy | Balík |
|---|---|
| Hmotnosť | 0,36 kg |
Ďalšie informácie
| Hmotnosť | 0.36 kg |
|---|
Katalógové číslo: 1210019781