Gyutoh pre vášnivých milovníkov varenia
- Vyrobené v Japonsku
 
- Čepeľ CRYODUR®, kalená špeciálne vyvinutým procesom (vrátane kalenia v ľade pri -196 °C), ktorý zaisťuje extrémne vysokú tvrdosť
 
- Jadro z extrémne tvrdej práškovej ocele MicroCarbide MC63 je obklopené ďalšími dvoma vrstvami ocele, ktoré sú podrobené úprave úderom kladiva, v japončine známej ako Tsuchime
 
- Obojstranne brúsená čepeľ s mimoriadnym ostrením Honbazuke. Každá čepeľ je ručne brúsená do ultra ostrého uhla od 9,5 ° do 12 °
 
- Rozmerovo stabilná rukoväť z dreva Pakka – v špeciálne vyvinutom tvare – pre dokonalé vyváženie, vysoký komfort a neunavujúce krájanie pri všetkých technikách krájania; elegantný vzhľad so vzhľadom tmavého dreva a štýlovou koncovkou
 
- Nôž bol vyrobený v japonskom centre výroby mečov a nožov Seki. Spája v sebe japonskú krásu a ostrosť
 
Prevedenie
- Dĺžka čepele: 160 mm
 
- MIYABI 6000 MCT: Estetika a funkčnosť idú v dizajne noža ruka v ruke. V tomto rade to znamená: elegancia sa snúbi s extrémne tvrdou práškovou oceľou
 
- V Japonsku sa gyutoh tradične používa na mäso, ale rovnako dobre sa hodí aj na krájanie zeleniny a rýb
 
Smernica
- Vyrobené samozrejme v súlade s hygienickými a bezpečnostnými predpismi.
 
- Výrobok nesie označenie CE.
 
- Materiál zodpovedá európskym potravinárskym normám
 
Rozmery
| Dĺžka produktu | 300 mm | 
|---|---|
| Šírka produktu | 25 mm | 
| Výška produktu | 47 mm | 
| Dĺžka čepele | 160 mm | 
| Hrúbka čepele | 2 mm | 
| Dĺžka rukoväte | 140 mm | 
Detaily
| Materiál | Damasková oceľ MC63 | 
|---|---|
| Tvrdosť čepele | 63 HRC | 
| Typ výroby | Zvárané | 
| Typ brusu | Hladké ostrie | 
| Druh rukoväte | [concealed_tang] | 
| Materiál rukoväte | Drevo Pakka | 
Dodávka
| Spôsob dopravy | Balík | 
|---|---|
| Hmotnosť | 0,33 kg | 
Ďalšie informácie
| Hmotnosť | 0.33 kg | 
|---|
Katalógové číslo: 1210019701