Tenká a veľmi flexibilná čepeľ umožňuje vykostiť hydinu a odstrániť kožu z čerstvého mäsa . Je tiež ideálny na spracovanie rýb . Hotové filety vyzerajú presne tak, ako si prajete: chutne, celistvo a precízne nakrájané.
Filetovacie nože odporúčame najmä na úpravu rýb . Tenká a pružná čepeľ zaistí jednoduchú a veľmi obratnú manipuláciu pri filetovaní rybieho mäsa.
Tradícia a kvalita . Všetko, čo potrebujete pre kreativitu v kuchyni. Ukovaný z jedného kusu ocele, perfektne vyvážený a ergonomicky tvarovaný . Dokonalá rukoväť v objeme aj tvare s optickým nitovaním, rukoväť s čepeľou je vďaka špeciálnemu výrobnému procesu spojená bezškárovo . Pre túto sériu bola špeciálne vyvinutá vysokolegovaná oceľ s vyrovnanou zmesou materiálov. Dlhá trvanlivosť ostrie vďaka vysokému obsahu uhlíka, chrómu pre odolnosť voči opotrebovaniu a molybdénu pre odolnosť voči korózii . Ostrosť je neoddeliteľnou súčasťou výroby týchto nožov. Každý nôž bol ručne nabrúsený, obtiahnutý a vyleštený.
Katalógové číslo: 8145418