Elektrická udiareň

Elektrická udiareň s presným termostatom ponúka možnosť nastaviť teplotu údenia od 0 do 110°C a umožňuje výber medzi studeným, teplým a horúcim dymom. Studený dym je ideálny na prípravu salám a šuniek, zatiaľ čo teplý a horúci dym sú vhodné na údenie tučných rýb a ďalších potravín na okamžitú spotrebu. Vďaka elektrickému prívodu navyše zabezpečuje precízne údenie akýchkoľvek potravín, čím zabezpečuje vždy perfektne zaúdené mäso či syr. Jej časovač umožňuje nastavenie údenia až do 120 minút, s automatickým akustickým signálom po dokončení procesu. Elektrická udiareň na mäso a iné lahôdky je vyrobená z vysoko kvalitnej odolnej a zdravotne nezávadnej ušľachtilej ocele. Má možnosť upraviť intenzitu dymu nastaviteľným odsatím a jej súčasťou sú rôzne bezpečnostné prvky ako 3 zaklapávacie uzávery na dverách a zvonku prístupná nádoba na uhlíky. V ponuke je pre rôzne údenie ako na údenie klobás, na mäso a pre syry.

Najpredávanejšie produkty

Zobraziť viac
Neboli nájdené žiadne produkty zodpovedajúce vášmu výberu.